lauantai 21. kesäkuuta 2014

Parvekkeella

Oikein ihanaa mittumaaria kaikille! Mulla on nyt pahimmat työsumat takana, ja aikaa jää myös blogin päivittämiselle. Loma tosin siintää vasta kuukauden päässä, mutta ainakin illat ja viikonloput ovat vapaita, mikä ei ole ollut mitenkään itsestään selvää viime aikoina.

Mielessä on paljon päivitysaiheita: aion kirjoittaa ainakin Jyväskylän-kirppislöydöistäni, makuuhuoneen rumsteerauksesta ja kesän virkkaussuunnitelmista. Nyt, näin juhannuksen kunniaksi, laitan teille kuvia parvekkeestamme, josta sain napattua kuvia, kun aurinko tuli hetkeksi esiin pilvien takaa. Parvekkeella vihertää jo aika tavalla! Tomaatitkin rupesivat kukkimaan viimeinkin tällä viikolla.


Vasemmanpuoleisessa kuvassa näkyy muuten uusi screenkankaasta tehty rullaverho, jonka ostin kesäkuun alussa Hobby Hallista pellavaverhojen tilalle aurinkosuojaksi helteisiä päiviä varten.
Taidankin mennä nyt keittämään uusia perunoita ja syömään niitä sitten tuonne parvekkeelle. Palaamisiin!

1 kommentti:

  1. Kivasti siellä jo vihertääkin... herneetkin jo isoina. Parveke oliskin näillä ilmoilla hyvä, kun minulla tomatitikin tuolla pihalla...saas nähdä tuleeko mitään, kun on näin kylmä.

    VastaaPoista