lauantai 26. huhtikuuta 2014

Kaiffarit

Eilen kävi aikamoinen säkä Kyläsaaren kierrätyskeskuksessa: löysin retro-Kenwood-tehosekoittimeemme varakannun! Varsinaisessa kannussa olikin jo yksi halkeama, ja vaikka terä on edelleen murskannut jäät ja pähkinät, se ei ole ollut enää aivan parhaassa mahdollisessa terässä (heh heh) sen jälkeen kun blendasin vahingossa haarukan.

Bongasin harmaan kannun kierrätyskeskuksen pihalta ja kysyin ekana vastaan tulleelta työntekijältä, paljon se maksaa. Äijä murahti, että "nooo, sopisiko vaikka euro?", ja euro totisesti sopi mulle! Kannu oli tosin aika likainen, ja lähes koko eilisilta meni putsatessa kannua ruokasoodaliuoksella, hammasharjalla ja kloriitilla. Mutta nyt se kiiltelee tuossa ilta-auringossa kamunsa vieressä ja odottaa sitä hetkeä kun se pääsee murskaamaan marjoja, pähkinöitä ja haarukoita.


En muuten tiedä uudemmista tehosekoittimista, mutta ainakin meidän Kenwoodissa terän saa irti lasikannusta, joten kannun voi pestä astianpesukoneessa. Samalla teränkin saa harjattua tiskiharjalla kunnolla puhtaaksi, kun kannu ei ole tiellä. Kätevää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti