lauantai 3. toukokuuta 2014

Punaista muovia

Olin suunnitellut lähteväni eilen etätyöpäivän jälkeen Kyläsaaren kierrätyskeskukseen. Käväisin kuitenkin ensin lähi-Emmauksellamme Mäkelänkadulla. Lopulta en enää ehtinyt Kyläsaareen, koska Helsinkiin tuli maailmanlopun rae- ja räntäsade enkä pidä itseäni ihan niin sissinä, että lähtisin kävelemään sellaisessa sateessa Kumpulan läpi. Tein kuitenkin muutamia ihania löytöjä Emmaukseltakin, joten ihan kamalasti sade ei edes harmittanut.


Reissun paras löytö olivat tämä Erik Koldin kukkapurkit (yhteensä 12 euroa). Aika hintavat ne kieltämättä olivat, mutta eivät kuitenkaan niin kalliit, että olisin jättänyt ne hyllyyn. Purkit myytiin sisäkkäin, ja huomasin vasta kotona, että pienemmän kannessa on pieni halkeama (näkyy kuvassa vasemmalla). Sekään ei kuitenkaan haittaa, koska käyttöön nämä purkit tulevat. Ja isompi on ihan ehjä ja oikeastaan naarmutonkin!


Sitten löysin tällaisen Plastexin kehikon (1,20 euroa). En ole aivan varma, mitä käyttötarkoitusta varten kehikko on alkujaan valmistettu - olisikohan se juomapulloteline? Oli miten oli, minä aion ripustaa siihen pieniä yrttiruukkuja kasvamaan.


Ja lopuksi löysin Sarviksen punaisia pieniä lautasia (80 senttiä kappaleelta). Ne ovat vähän naarmuisia, mutta sillä ei ole väliä, koska ne päätyvät kukkalautasiksi. Lautaset ovat muuten kaikki samanvärisiä, kuva jotenkin vääristää värejä. Sarvisten lisäksi ostin tuollaisen ihan tavallisen ison ruskean muovisen aluslautasen (40 senttiä). Ai niin - ja löysin muuten myös violettia kuusisäikeisen kalalangan paksuista virkkauslankaa sekä Sorsakosken veitsiä muutamien ruostuneiden tilalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti